بررسی ده‌ها جریب زمین‌ امارتی در ولسوالی شکردره ولایت کابل 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۹ - ۱۴:۳۵
بررسی ده‌ها جریب زمین‌ امارتی در ولسوالی شکردره ولایت کابل 

۹ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عبید‌‌الله حقانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل همراه تیم تخنیکی این اداره در سفری به ولسوالی شکر دره ده‌ها جریب زمین را بخاطر تثبیت و جلوگیری از غصب از نزدیک بررسی نمودند.
 رئیس زراعت کابل مسوولیت هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی را در مرکز و ولسوالی پایتخت کشور به عهده دارد و قرار است این هیئت در روزهای آینده در ولسوالی‌های دیگر نیز سفر نمایند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۸:۵۴
Background image

جلسه تثبیت آنتن‌های مخابراتی در وزارت زراعت برگزار شد

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تثبیت و تنظیم آنتن‌های مخابراتی تحت ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مسئولان وزارت مالیه و ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

بازگشت به خبرها