نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها، گوشت مرغ فروشی‌ها و نخاس بازار قره باغ ولایت کابل 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ - ۱۴:۳۴
نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها، گوشت مرغ فروشی‌ها و نخاس بازار قره باغ ولایت کابل 

۵ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی قره باغ ولایت کابل در مطابقت به تقسیم اوقات و پلان کاری روزانه از قصابی‌ها‌، گوشت مرغ فروشی‌ها و نخاس بازار  ولسوالی قره‌باغ نظارت و ‌کنترول به‌عمل آوردند.
کارمندان اداره زراعت در بخش‌های مختلف چون مراعات نمودن حفظ الصحه محیطی  و عرضه محصولات صحی با کیفیت برای مردم هدایات لازم را برای قصابان و گوشت فروشان ارائه نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

بازگشت به خبرها