آغاز روند توزیع وسایل باغچه خانگی برای ۴ هزار ۱۱۸ خانم در ولايت بغلان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۳۰ - ۱۰:۳۵
آغاز روند توزیع وسایل باغچه خانگی برای ۴ هزار ۱۱۸ خانم در ولايت بغلان 

روند توزیع وسایل مورد نیاز ساخت باغچه خانگی برای چهار هزار ۱۱۸ خانم در ولایت بغلان از سوی موسسه اکتید به حمایت مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در همکاری با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت آغاز شد.
این برنامه به هدف رشد اقتصادی فامیل‌های بی بضاعت و تقویت بخشیدن بنیه مالی فامیل های کم زمین بوده که در هشت ولسوالی (برکه، خوست، فرنگ، گذرگاه نور، خنجان، بنو، ده صلاح و پلحصار ) این ولایت تطبیق می گردد و  برای تعداد چهار هزار ۱۱۸ فامیل‌های نیازمند که قبلآ به همکاری کارمندان اداره زراعت و موسسه اکتید سروی و شناسایی گردیده بود به هر فامیل چهار قلم وسایل زراعتی از قبیل (آبپاش دستی، بیلچه، کتمن، داس) را توزیع مینماید.
این برنامه با حضور داشت قاری عبدالحمید خطاب مدیر خدمات زراعتی، روئسا شوراها، موسفیدان و نماینده دفتر اکتید برای 500 فامیل نیازمند قریجات تحت پوشش از ولسوالی بنو این ولایت آغاز و در روزهای آینده در ولسوالیهای باقی مانده این ولایت نیز توزیع خواهند گردید.
در آغاز برنامه قاری عبدالحمید خطاب مدیر خدمات زراعتی برای تمام مستفید شونده ها و اشتراک کننده گان برنامه در رابطه به اهمیت وسایل متذکره و طرز استفاده آن صحبت نموده و نیز از همکاری‌های همیشه گی دفتر اکتید به مردم زراعت پیشه ولسوالی متذکره قدردانی یاد نمودند.
در اخیـر فامیل های دهاقین از این کمک ها ابراز خرسندی نموده و بر تداوم همچنین کمک ها تاکید نمودند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها