دیدار وزیر زراعت با هیئت اداره عالی تفتیش در وزارت زراعت 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۷ - ۹:۱۸
دیدار وزیر زراعت با هیئت اداره عالی تفتیش در وزارت زراعت 

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش و با شماری از مسوولان و هیئت اداره عالی تفتیش که کارکردهای وزارت زراعت را مورد تفتیش قرار دادند دیدار کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان این دیدار تاکید به پاسخگو بودن ادارات در قبال مسوولیت‌های شان کرده علاوه کرد" من طرفدار این هستم که هر مسوولیت باشد در آن قسمی عمل می‌نمایم که جوابگو باشم و حتی وظایفی که قبلا هم انجام داده‌ام را من در قبال کار خود در آن بخش پاسخگو می‌باشم، که الحمد لله تمام موضوعات در وزارت زراعت در حال حل شدن است و تمام کارهای زیربنایی و روبنایی با تمام شفافیت و پاسخگویی به پیش می‌رود"
در همین حال مسوولان اداره عالی تفتیش از قناعت بخش بودن فعالیت‌های وزارت زراعت در سال جاری سخن زده افزودند" در این وزارت که مدت سه ماه را در ارزیابی سپری نمودیم نسبت به سال قبل بسیار خوب بود و در عملکرد و زیربناها و بخش‌های مختلف تغییرات مثبت آمده است".
اداره عالی تفتیش مسوولیت تفتیش از کارکردهای ادارات امارتی افغانستان را به عهده دارد که گزارش ده به رئیس الوزارء امارت اسلامی افغانستان می باشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS