توزیع ۵۰۰ راس بز و بزغاله برای ۱۲۵ فامیل در ولایت کاپیسا

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۶ - ۱۳:۲۸
توزیع ۵۰۰ راس بز و بزغاله برای ۱۲۵ فامیل در ولایت کاپیسا

۲۶ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا در همکاری مؤسسه پاملرنه، ۵۰۰ رائس بز و بزغاله را برای ۱۲۵ فامیل مالدار در ولسوالی تگاب توزیع نمود.
این کمک در چارچوب پروژه ایجاد ظرفیت انعطاف پذیری جوامع آسیب پذیر برای پاسخدهی و کاهش بحران اقتصادی و معیشتی  تهیه شده‌ است.
در کنار این کمک وسایل پرورش، خوراکه حیوانات و ۵۶۲ هزار و ۵۰۰ افغانی  پول نقد نیز برای این مالداران توزیع گردیده‌است.
در توزیع این کمک‌ مولوي روح ‌الله روحانی رئیس زراعت کاپیسا، داکتر عبدالخلیل رحمانی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، فضل الرحمن رحمانی مدیر عمومی ترویج مالداری، عارف ولیزاده مدیر عمومی پلان  هماهنگی برنامه‌ها و انکشاف سکتور خصوصی، نماینده ولسوالی، کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی تگاب، مسؤلان مؤسسه پاملرنه، روساء شوراها و جمعی از خانواده‌های نیازمند حضور داشتند.
رئیس زراعت در محفل توزیع این کمک‌ها از تلاش‌های این اداره برای رساندن کمک‌های بیشتر برای خانواده‌های مالدار و زراعت پیشه سخن گفت و از  سایر موسسات نیز خواست به دهقانان و مالدارن توجه بیشتر نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها