کمپاین محو کنه‌های بیماری تب خون دهنده (کانگو) در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر انجام شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۹ - ۱۲:۵۲
کمپاین محو کنه‌های بیماری تب خون دهنده (کانگو) در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر انجام شد  ۹ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از خاتمه یافتن تطبیق کمپاین محو کنه‌های بیماری تب خون دهنده (کانگو) در ولسوالی آبشار آن ولایت خبر می‌دهد. در جریان این کمپاین علاوه بر دواپاشی طویله‌ها در قریه جات مختلف این ولسوالی برای مالداران در مورد چگونگی مراعات نمودن حفظ الصحه مالداری جهت جلوگیری از شیوع این بیماری نیز رهنمایی‌های لازم ارائه گردید. بیماری کانگو ساری بوده و توسط کنه‌ها از حیوان به انسان انتق

۹ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از خاتمه یافتن تطبیق کمپاین محو کنه‌های بیماری تب خون دهنده (کانگو) در ولسوالی آبشار آن ولایت خبر می‌دهد.
در جریان این کمپاین علاوه بر دواپاشی طویله‌ها در قریه جات مختلف این ولسوالی برای مالداران در مورد چگونگی مراعات نمودن حفظ الصحه مالداری جهت جلوگیری از شیوع این بیماری نیز رهنمایی‌های لازم ارائه گردید.
بیماری کانگو ساری بوده و توسط کنه‌ها از حیوان به انسان انتقال می‌یابد و در صورت کم‌توجهی باعث مرگ انسان میشود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها