احداث فارم‌های کوچک مرغداری به ۵۵۲ خانواده در ولسوالی دره ولایت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۰:۲۱
احداث فارم‌های کوچک مرغداری به ۵۵۲ خانواده در ولسوالی دره ولایت پنجشیر

برای ۵۵۲ خانواده در ولسوالی دره ولایت پنجشیر از سوی کمیته ناروی برای افغانستان تحت نظارت ریاست زراعت ولایت پنجشیر فارم‌های کوچک مرغداری احداث شد.
این فارم های کوچک مرغداری برای ۵۵۲ تن از خانم‌های واجد شرایط که قبلا سروی گردیده بودند احداث گردیده اند که هر کدام از این فارم‌ها دارای ۳۰ قطعه مرغ تخمی می‌باشد.
برای احداث این فارم‌ها مواد و وسایل  شامل ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه مرغ، آب خوره، دانه خوره و وسایل ساخت مرغانچه  برای ۵۵۲ تن از خانم های متذکره  توزیع گردیده بود و اشخاص متذکره مکلف شده بودند تا اطاق مناسب برای اعمار خانه مرغ اقدام کنند که امروز با توزیع این مرغ ها کار احداث این فارم ها تکمیل گردید و قرار است برای ۵۰۰ خانواده درولسوالی رخه نیز این احداث شود. 
این برنامه از طرف کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد و تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد. 
شماری از مستفدین این پروژه از تطبیق این چنین برنامه ها ابراز خرسندی کرده و تطبیق چنین پروژه ها را در بلند رفتن عواید خانواده ها مفید می‌دانند و خواهان فعالیت‌های بیشتر در زمینه هستند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها