به ۲۶ هزار ۴۸۱ دهقان در ولایت تخار گندم بذری و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۲ - ۱۲:۳۱
به ۲۶ هزار ۴۸۱ دهقان در ولایت تخار گندم بذری و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۲ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
روند توزیع  مقدار یک هزار ۳۲۴ متریک تن گندم بذری، یک هزار ۲۷۹ متریک تن کود سفید و یک هزار ۲۹۶ متریک تن کود سیاه  برای ۲۶ هزار ۴۸۱ دهقان در ولایت تخار با حضور مسوولان ریاست زراعت آن ولایت آغار شد.
 پروسه توزیع تخم‌های اصلاح شده بذری و کود کیمیاوی توسط مولوی رحیم الله احدی رئیس زراعت، حاجی حفیظ الله رئیس شرکت تولید تخم‌های بذری لوی باختر افغان، نصیر احمد نوری آمور امور زراعتی، کارمندان ترویج، نماینده‌های شوراهای محل و دهقانان رسما در ولایت تخار افتتاح گردید.
 درجریان محفل توزیع این مواد رئیس زراعت در مورد اهمیت تخم‌های اصلاح شده بذری و کود کیمیاوی و مصوون بودن این تخم‌ها از آفت و امراض صحبت نمود.
قرار است در این پروسه در همکاری موسسات همکاری مقدار۱۳۲۴ متریک تن گندم بذری، ۱۲۷۹ تن کود یوریا،۱۲۹۶ تن DAP  برای ۲۶۴۸۱ نفر دهقان در ۱۷ واحد اداری ولایت تخار توزیع گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها