کمیته سکتور مرغداری سراسری برای افغانستان تشکیل شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۲ - ۸:۲۳
کمیته سکتور مرغداری سراسری برای افغانستان تشکیل شد

کمیته سکتور مرغداری سراسری برای افغانستان در هماهنگی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در وزارت زراعت آبیاری و مالداری با سرپرستی عبدالمعروف ظفر رییس عمومی این کمیته و تمام اتحادیه‌های مرغداری تشکیل شده است.

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این باره گفت:« هدف ما ساختن یک چارچوب منظم برای این سکتور است، هر مانع که باعث عدم پیشرفت این سکتور گردد از بین برده و زیر یک چتر و در هماهنگی با هم کار می‌کنیم، مرام ما رشد و رونق سکتور مرغداری بوده که بیشتر تولیدات داشته باشیم و از واردات جلوگیری کنیم.»
 وزیر زراعت افزود ساختن کشتارگاه معیاری برای گوشت مرغ و داشتن امنیت غذایی و عاری از هر نوع مرض از اهداف کلی ما برای مردم و ارایه خدمات بهتر در این بخش است.
شماری از اعضای این کمیته خواهان بند ساختن واردات مرغ از خارج از کشور شده و حمایت وزارت زراعت را در این بخش مهم پنداشته اند. اعضای این کمیته که  مسوولان شرکت‌های تولید مرغ در کشور هستند همکاری دولت را سکتور خصوصی الزامی می‌دانند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد با حمایت سکتور خصوصی سکتور مالداری به ویژه مرغداری را در کشور رونق بیشتر دهد تا از یک طرف از انتقال امراض جلوگیری نماید و از سوی دیگر واردات کمتر و زمینه تولید در داخل کشور بیشتر شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS