حاصلات پنبه در جوزجان ۲۰ درصد افزایش یافته است

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۶ - ۱۴:۱
حاصلات پنبه در جوزجان ۲۰ درصد افزایش یافته است

۶ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان خبرمیدهد که  حاصلات پنبه این ولایت امسال نبست به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است و شماری از دهقانان پنبه‌کار از عاید بهتر آن سخن می‌گویند.
حاجی آستانه قُل یک تن از دهقانان جوزجان است که امسال برای بار اول بیش از ده جریب زمینش را پنبه کشت نموده و در حال حاضر سرگرم چیدن و جمع آوری حاصل آن می‌باشد. این مرد می‌گوید تا حال توانسته‌ است از زمین‌هایش تا ۱۰۰ سیر پنبه جمع آوری نماید.
عبدالجبار یک تن دیگر از دهقانان جوزجانی از نتیجه مثبت و عاید بهتر آن می‌گوید و از مسوولان امارت اسلامی می‌خواهد که زمینه بازاریابی و مارکیت فروش پنبه را در بازار های ملی و بین‌المللی مساعد سازد.
در همین حال، مسوولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان می‌گویند، پس از منع کشت مواد مخدر در کشور از سوی عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله علاقمندی باشندگان این ولایت به کشت پنبه افزایش یافته و اراضی جوزجان بستر مناسب و خوب برای کشت پنبه می‌باشد.
گفتنی است که در سال جاری در ولایت جوزجان حدود 5643 هکتار زمین پنبه کشت شده که در حدود 8 هزار تُن پنبه از آن برداشت خواهد شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها