افزایش ۲۵ درصدی حاصلات چهار مغز در ولایت بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۳ - ۹:۴۰
افزایش ۲۵ درصدی حاصلات چهار مغز در ولایت بدخشان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان می‌گوید که آمار این ریاست نشان میدهد که حاصلات میوه‌ چهارمغز در این ولایت ۲۵ درصد نسبت سال گذشته افزایش یافته‌است. 
این آمار بصورت تخمین از طریق ماموران ترویج از سطح ولسوالی‌ها جمع‌آوری گردیده است، نظر به این آمار درسال جاری حاصلات این محصول با ارزش از ساحه ۱۷۹۱ هکتار زمین؛ مقدار ۴۴۷۸ متریک تن چهارمغز برداشت گردیده است. 
این آمار نشان می‌دهد که در مقایسه به حاصلات سال قبل افزایش ۲۵ درصدی را نشان میدهد، یکی از دلایل عمده این افزایش اقلیم مساعد، عدم سرمای بهاری در زمان گلدهی و افزایش باغ‌های چهارمغز می‌باشد.
بدخشان از جمله ولایت‌های کوهستانی و سرد سیر می‌باشد که بستر مناسب برای باغداری به خصوص چهارمغز می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها