توزیع مواد خوراکه برای نزدیک به چهارصد فامیل در ولایت دایکندی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۸ - ۱۵:۲۹
توزیع مواد خوراکه برای نزدیک به چهارصد فامیل در ولایت دایکندی

۸ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در همکاری با موسسه توسعه افغانستان (ADA) برای ۳۹۸ فامیل مواد خوراکه توزیع کرد.
 این مواد خوارکه برای ۳۹۸ فامیل در  ولسوالی کجران ولایت دایکندی توزیع گردید که برای هر فامیل به مقدار ۲ بوری آرد ۲۵ کیلوی و ۵ بوتل روغن یک کیلویی و نیم کیلو گرام نمک ۶.۲۵ کیلو گرام دال ۳ کیلو گرام WSB  و ۳۰ دانه پلمپی توزیع گردید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها