یک تاجر افغان دومیلیون دالر در سکتور زراعت سرمایه گذاری می کند 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۸ - ۹:۴۰
یک تاجر افغان دومیلیون دالر در سکتور زراعت سرمایه گذاری می کند 

نجیب الله عظیمی یکتن از  تاجران ملی کشور در دیدار با مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از سرمایه گذاری نزدیک به دو میلیون دالر به همکاری چند شرکت در داخل افغانستان خبر داد .
به گفته نجیب الله عظیمی این سرمایه گذاری در بخش تولید کود، فارم داری، لابرتوار و تولید بعضی مواد خوراکی حیوانات که در کشور آلمان موثریت داشته صورت می‌گیرد.
وی افزود" انتقال ورایتی مفید کچالو، ترویج نوع از فیل‌مرغ ورایتی گاو و بز که هم از لحاظ گوشت و هم از لحاظ شیر تولید زیاد دارند از پلان‌های ما در این سرمایه گذاری است".
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در این دیدار از تلاش‌های وزارت زراعت مبنی بر بلند بردن تولیدات داخلی و کاهش‌دهی واردات به کشور سخن زده  گفت: "از انگیزه تان برای سرمایه‌گذاری در افغانستان قدردانی می‌کنیم، راجع به مواد و حیوانات که شما انتقال می‌دهید باید تحقیقات صورت گیرد تا از لحاظ کیفیت و کمیت بررسی شود".
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تلاش ایجاد فرصت‌های  سرمایه گذاری برای تجاران ملی و ایجاد شغل برای مردم کشور است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها