آغاز کار ساخت سه پروژه آبیاری در ولایت دایکندی

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۵:۴۴
آغاز کار ساخت سه پروژه آبیاری در ولایت دایکندی


۱ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
 کار ساخت سه  پروژه آبیاری شامل اعمار سربند، دیوار محافظوی و چکدم در ساحات نیلی مرکز ولایت دایکندی توسط موسسه رفاه اسلامی  در همکاری با ریاست زراعت  افتتاح و آغاز گردید. 
این پروژه‌های ساختمانی شامل اعمار سربند، دیوار محافظوی و چکدم  در ساحات  غدار، لزیر و سری نیلی مربوطه مرکز ولایت دایکندی می شود که  توسط موسسه رفاه اسلامی در همکاری با ریاست زراعت  با حضور داشت مولوی شیر احمد رفیع ریس زراعت ولایت دایکندی، محمد بلال بلال آمرمنابع طبیعی و داود مهدوی مدیر پلان و هماهنگی برنامه‌های ریاست زراعت، نماینده ریاست اقتصاد و عبدالله عبدالهی مسول یو ان دی پی در زون مرکز و مسولین موسسه رفاه اسلامی کار ساخت شان آغاز شد.
پروژه اولی شامل اعمار۳۰ متر سربند و دو صد  متر دیوار استنادی در ساحه غدار به شکل پخته و اساسی بوده که تعداد ۱۱۶  نفر کار گر در روز در آن مصروف کار میباشد و قرار است پروژه متذکره طی میعاد زمانی ۴۵ الی ۵۰ روز کاری تکمیل و به بهره برداری سپرده شود. 
و همین گونه پروژه دومی شامل اعمار چهل متر چکدم به شکل پخته و اساسی در ساحه سری نیلی مرکز ولایت بوده که 130  نفر کارگر در روز در آن مصروف کار میباشد و قرار است پروژه متذکره طی مدت زمان 60 روز کاری تکمیل  و به بهره برداری سپرده شود.
به همین ترتیب پروژه سومی آن شامل اعمار دیوار محافظوی به طول  ۳۰۵  متر در سه ساحه قریه لزیر مربوطه مرکز ولایت بوده که روزانه تعداد صد نفر  کارگر در آن مصروف کار می باشد و پروژه متذکره طی مدت زمان ۴۵ روز کاری تکمیل و به بهره برداری سپرده شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها