سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بغلان جهت تشریح اولویت‌های وزارت 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۷ - ۱۲:۲۳
سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بغلان جهت تشریح اولویت‌های وزارت 

۲۶ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئتی به سرپرستی مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و میرویس خوگیانی مشاور زراعتی مقام وزارت زراعت به ولایت بغلان سفر کرده و  با کارمندان ریاست زراعت آن ولایت دیدار کردند.
این سفر بر اساس هدایت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  به منظور توضیح اولویت‌های کاری مسوولان زراعت، آبیاری و مالداری ولایت‌های سمت شمال به ولایت بغلان انجام می شود.
در جریان این سفر هیئت متذکره طی نشستی با  قاری محراب الدین بلال رئیس زراعت، آبیاری و مالدرای  و کارمندان زراعت ولایت بغلان دیدار کرده و پیشنهادات نظریات و مشکلات شان را استماع نمودند.
مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه  و سخنگو وزارت زراعت  در این نشست در مورد مسوولیت‌های وزارت زراعت، مردم و دهقانان صحبت نموده افزود" هدف از سفر ما شنیدن نظریات مردم پیرامون چگونگی خدمت به ملت می‌باشد تا بتوانیم بهتر به مردم خدمت کنیم، مردم نسبت به همه به شما در ارتباط و نزدیک است، امارت با مردم در کارها یکجای پیش میرود،  چون همکاری ملت بود  که افغانستان تحت چتر واحد آمده است، هیچ نوع مشکل سیاسی و امنیتی در ملک نیست و  همکاری ملت بود که جهاد ۲۰ ساله پیروز و اشغال گران مجبور به اخراح شدند، امید داریم که امارت امکانات بیشتر پیدا کند تا خدمت بیشتر به مردم کند، هدایت امیرالمومنین شیخ هبة الله آخوند زاه حفظه ‌الله‌ است که به هر طریق که می‌شود به خانواده دهقان، مالدار و باغدار سهولت بیاوریم، از خاطر این که کار در این سکتورها می‌تواند وطن را به خودکفایی برساند".
سپس میرویس خوگیانی مشاور زراعتی مقام وزارت زراعت اولویت‌های  کاری وزارت زراعت و چگونگی عرضه خدمات به مردم در را به کارمندان زراعت بغلان توضیح داده علاوه کرد" انکشاف زراعت، مالداری، صحت حیوانی، زنبورداری، افزایش غله،  افزایش دهی حاصلات باغداری، کنترول و جلوگیری امراض و آفات، اصلاح نسل، مدیریت تنظیم آب‌ها، اصلاح نسل حیوانات، حفاظت از منابع طبیعی، مدیریت اراضی، استفاده درست از علفچرها و  تطبیق واکسین از مسوولیت‌های عمده وزارت زراعت است و ما آمده‌ایم  که این پیام را از طریق شما  به دهقان و مالداران برسانیم و اگر مردم به مشکلی مواجه میشود، زودتر وزارت را در جریان بمانید ".
در همین حال  حاجی نعمت‌الله آمر امور زراعتی ریاست زراعت بغلان صحبت نموده و نیازمندی‌های این ولایت را در بخش زراعت، مالداری، باغداری و اراضی شریک ساخت سردی‌هوا، خشک‌سالی، سرازیر شدن سیلاب را از عمده‌ترین مسائل عنوان نموده که مردم را امسال در بغلان متضرر ساخته‌است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

افتتاح کانال آب زراعتی در ولسوالی خاش بدخشان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کانال آبیاری زراعتی قریه ده‌پاره ولسوالی خاش بدخشان با حضور مسئولان محلی، نمایندگان ریاست زراعت و تیم تخنیکی موسسه افغان اید افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۴:۴۱
Background image

توزیع ۱۶ گاوشیری نسل وطنی در ولسوالی وردوج ولایت بدخشان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت بدخشان، ۱۶ فرد گاوشیری نسل وطنی به همراه چوچه‌های آن برای ۱۶ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در سه قریه ولسوالی وردوج توزیع کرد  این برنامه توسط دفتر بنیاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۴:۳۹
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی یوریا اسپری در قریه خوال ولایت بامیان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان تخنیکی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، برنامه وقایوی یوریا اسپری را در قریه خوال مرکز بامیان تطبیق کردند.
در این برنامه،. . .

بازگشت به خبرها