جلسه به‌منظور  حل مشکلات حمل نقل محصولات زراعتی برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۷ - ۱۲:۲۳
جلسه به‌منظور  حل مشکلات حمل نقل محصولات زراعتی برگزار شد

۲۷ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری با اشتراک شماری از روسای و متخصصین سکتور زراعت و مالداری به منظور بحث روی تفاهم نامه‌ی جهت حل مشکلات حمل نقل با شش کشور در معینیت زراعت و مالداری برگزار شد.
این جلسه به هدف بحث روی طرح تفاهم نامه‌ی که میان وزارت ترانسپورت و شش کشور  (بلاروس، روسیه، ازبکستان، قزاقستان، پاکستان وافغانستان) جهت حل  مشکلات ترانزیتی کوریدور شش گانه به امضا می رسد برگزار شد.
در این جلسه چگونه گی حل مشکلات حمل نقل محصولات زراعتی و مالداری و جا دادن آن در تفاهم نامه‌ی که میان افغانستان و شش کشور متذکره  به امضا می‌رسد مورد  بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها