جلسه‌ی به منظور نظر خواهی جهت تعین اولویت‌های وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۵ - ۹:۲۳
جلسه‌ی به منظور نظر خواهی جهت تعین اولویت‌های وزارت زراعت برگزار شد 

طبق فیصله مولوی عطاء الله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری جلسه‌ی با حضور روئسای وزارت زراعت به منظور تعین اولویت‌های کاری وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه که در تالار ریاست پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده بود در آن پیش نویس طرح اولویت‌ها و وظایف وزارت زراعت مطابق به وضعیت و امکانات موجود از سوی میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت غرض نظرخواهی اراییه گردید.
در این جلسه روئسای بخش‌های مختلف وزارت زراعت نظریات خویش را مطابق به سکتور و ساحه کاری شان مطرح کرده و خواستار تطبیق آن در  پنج سکتور( زراعت، آبیاری، مالداری، منابع طبیعی و اراضی)  تحت اثر وزارت زراعت شدند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها