حاصلات خربزه در جوزجان دو برابر می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۶/۷ - ۱۱:۱۴
جوزجان کې د خټکیو حاصلات دوه چنده کیږي

۷ سنبله ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، می‌گوید که امسال به مساحت نزدیک به شانزده‌هزار هکتار زمین در این ولایت تحت کشت خربزه قرار گرفته و میزان حاصلات آن در مقایسه با سال گذشته، حدود پنجاه‌ درصد افزایش خواهد یافت.

این ریاست می‌افزاید که ساحه کشت خربزه امسال در مقایسه با سال گذشته دو برابر است. به گفته‌ی این اداره، آب‌وهوای مناسب نیز بر افزایش محصولات خربزه کمک کرده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت هلمند سفر کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری به ولایت هلمند با معاون والی این ولایت دیدار و در مورد تقویت هماهنگی و همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

بازگشت به خبرها