حاصلات خربزه در جوزجان دو برابر می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۶/۷ - ۱۱:۱۴
جوزجان کې د خټکیو حاصلات دوه چنده کیږي

۷ سنبله ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، می‌گوید که امسال به مساحت نزدیک به شانزده‌هزار هکتار زمین در این ولایت تحت کشت خربزه قرار گرفته و میزان حاصلات آن در مقایسه با سال گذشته، حدود پنجاه‌ درصد افزایش خواهد یافت.

این ریاست می‌افزاید که ساحه کشت خربزه امسال در مقایسه با سال گذشته دو برابر است. به گفته‌ی این اداره، آب‌وهوای مناسب نیز بر افزایش محصولات خربزه کمک کرده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۲:۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئول سازمان اسلامی امنیت غذایی

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و‌ کفیل وزارت زراعت، با “امره یوکسک” مدیر عملیات بشردوستانه سازمان اسلامی امنیت غذایی (IOFS) در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۷
Background image

آغاز کمپاین تداوی بیماری‌های طبق و تب کانگو در فاریاب

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب کمپاین وسیع تداوی و پیش‌گیری از بیماری  طبق یا آبله دهان و پا (FMD) و تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) را در هفت ولسوالی این ولایت آغاز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۶
Background image

وزیر زراعت در دیدار با تاجران افغان مقیم سنت‌پترزبورگ خواستار سرمایه‌گذاری در افغانستان شد 

۲۹ جوزا ۱۴۰۴ ه‍ .ش
هم‌زمان با سفر رسمی هیئت بلندپایه امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به شهر سنت‌پترزبورگ روسیه جهت اشتراک در کنفرانس. . .

BACK TO NEWS