راه‌اندازی هفتمین جشنواره انگور هرات

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۶ - ۲۰:۲۰
راه‌اندازی هفتمین جشنواره انگور هرات


۲۶ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
هفتمین جشنواره  انگور هرات با راه‌اندازی نمایشگاه محصولات انگور، انجیر، عسل و شماری از محصولات زراعتی برای سه روز در هرات برگزار شد. 
 مولوی پیر محمد حلیمی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت  هرات، مولانا نعیم الحق حقانی رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات،  مسئولان اتاق محصولات زراعتی، دهقانان، باغداران و باشنده‌گان آن ولایت در افتتاح این نمایشگاه حضور داشتند. 
این نمایشگاه چندین سال است که با ابتکار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات به منظور بازاریابی و ترویج بیشتر انگور هرات برگزار می‌شود و این بار این نمایشگاه  به مناسب ۲۴ اسد و روز پایان اشغال خارجی‌ها و فتح افغانستان توسط نیروهای امارت اسلامی افغانستان راه‌اندازی شده‌است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۰:۳۷
Background image

بررسی پیشرفت کار اعمار کانال خلازی در ولایت پروان

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از روند اعمار کانال خلازی بازدید  نموده و میزان پیشرفت فزیکی این پروژه را حدود ۴۷ درصد ارزیابی کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۲۳
Background image

بررسی وضعیت باغ‌های گیلاس در ولسوالی گرزیوان فاریاب

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی متشکل از محمد ظریف رحیق آمر امور زراعتی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نماینده گان  ریاست حفاظت محیط زیست و ریاست اقتصاد ولایت فاریاب، از باغ‌های گیلاس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۷
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر در نورستان

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر میان قریه‌های پرونز و دیوی ولایت نورستان که با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، همکاری تخنیکی مؤسسه ان‌سی‌آر‌او. . .

BACK TO NEWS