افتتاح ۴۲ پروژه آبیاری در ولایت فاریاب

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۶ - ۱۳:۵۷
افتتاح ۴۲ پروژه آبیاری در ولایت فاریاب

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب پروژه‌های احداث «واترشیت‌‌ها» و چکدم‌ها را در منطقه تپه قطور ولسوالی پشتون کوت ولایت فاریاب افتتاح نمود.
در محفل افتتاح این پروژه مولوی سید نورالهدا متوکل آمر امور زراعتی، قاری عبدالوکیل ولسوال ولسوالی پشتون کوت، جان محمد آمر منابع طبیعی، غلام فاروق مدیر عمومی ترویج و انکشاف زراعت، انجینر نذیر احمد کبیر نماینده کمیته ناروی و باشنده‌گان پشتون کوت حضور داشتند. 
این پروژه‌ها به هدف تنظیم سیستم‌های آبیاری، تقویه آب‌های زیر زمینی، جلوگیری از ضایعات آب، ایجاد سرسبزی، حفاظت از محیط زیست و حفاظت از جنگلات راه‌اندازی شده‌است.
 در این پروژه‌ها ۴۲ پروژه آبیاری، اعمار چکدم و واترشیت شامل است.
قابل ذکر است بتعداد ۴۲ پروژه کانال آبی،  چکدم‌ها، واتر شیت‌ها شامل است که  در ۲۰ منطقه از ولسوالی‌های المار، خواجه سبزپوش، پشتونکوت و شهر میمنه تطبیق می‌گردد.
از میان این پروژه‌ها ۱۰ در ولسوالی المار، ۱۲ پروژه در ولسوالی پشتونکوت، ۸ پروژه در ولسوالی خواجه سبز پوش و ۱۲ پروژه در شهر میمنه تطبیق می‌گردد که برای هزاران تن تن مصروفیت مساعد می‌گردد.
 برای کارمندان شامل این پروژه‌ها در ۲۰ روز مبلغ ۱۰۰ دالر داده می‌شود.
پروژه‌های فوق برای تقویت آب‌های زیر زمینی، کنترول آب‌های برف و باران، جلوگیری از ضایعات آب‌ها، سرسبز و محیط زیست تاثیر بسزایی داشته و برای آبیاری مواشی استفاده می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها