از اصناف مختلف در بازار رخه ولایت پنجشیر نظارت شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۸ - ۱۱:۱۴
از اصناف مختلف در بازار رخه ولایت پنجشیر نظارت شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشر در برنامه نظارتی مشترک، توسط تیم فنی مدیریت‌های ترویج مالداری و صحت ولسوالی رخه پنجشیر از قصابی ها، مراکز جمع آوری لبنیات، کلینیک‌های صحی، ادویه فروشی‌های حیوانی در بازار آن ولسوالی نظارت نموده است.
حافظ فضل الله دیوبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت در این نظارت بر فروشندگان بخصوص ادویه فروشی ها هشدار داده شد تا از فروش مواد خوراکی تاریخ گذشته و هم‌چنان دواهای بی کیفیت جدا جلوگیری نمایند.
او اضافه کرد که همچنان این تیم نظارتی در پایان این برنامه خویش از فارم سکتور مال داری در مربوطات این ولسوالی بازدید کرده و مشکلات مالداران را شنیدند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها