دیدار معین زراعت و مالداری با رییس کمیته ناروی در افغانستان

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۵ - ۱۷:۲۸
د کرنې او مالدارۍ مرستیال په افغانستان کې د ناروې کمېټې له رییس سره وکتل

 

۱۵ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با تاریه مگنوسن واتردال رییس عمومی و شماری از مسوولین کمیته ناروی در افغانستان دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار از موسسات تطبیق کننده پروژه‌ها در افغانستان انتقاد کرده گفت:« ما همکاری همه جانبه در تطبیق پروژه‌ها در کشور می‌نماییم اما شفافیت هم می‌خواهیم، توزیع لوازم و تخم سبزیجات و مرغ مشکلات مردم را در دراز مدت حل نمی‌کند حتی در کوتاه مدت هم بسنده نیست، کارها بنیادی و در دراز مدت باشد».
مولوی صدراعظم عثمانی افزود: «ساخت چکدم در کمبود آب و مدیریت آب‌ها به دهاقین کمک می‌کند تا محصولات خوب داشته باشند، هم‌چنان واقعات امراض حیوانی که به انسان منتقل می‌شود در شمال کشور ثبت شده که باید جلوگیری شود.»
تاریه مگنوسن واتر دال رییس عمومی کمیته ناروی در افغانستان گفت:« زراعت بخش عمده کاری ما است، ما مطابق اولویت و هماهنگی با شما کار می‌کنیم و بر حمایت خود ادامه می‌دهیم.»
کمیته ناروی برای افغانستان یا یک موسسه ناروژی بوده که در سال ۱۹۸۰ میلادی در اسلو (پایتخت ناروی) تاسیس گردیده است. هدف اصلی این موسسه کمک و مساعدت‌های طویل‌المدت و بشردوستانه به مردم افغانستان در بخش‌های صحت، تعلیم و تربیه، جامعه مدنی، حکومت‌داری محلی و زراعت می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۴:۳
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده در ننگرهار

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های عودت‌کننده از مهاجرت در ولایت ننگرهار که مدتی پیش آغاز شده بود، با موفقیت به پایان رسید. این روند تحت نظارت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۲:۳۷
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای ۲۰۰ زن در ولسوالی کشم

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان اعلام کرد که برای ۲۰۰ تن از خانم‌ها در ۲۰ قریه ولسوالی کشم تخمیانه سبزیجات توزیع گردیده است. این برنامه در چارچوب تقویت معیشت بدیل و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

نظارت از تطبیق برنامه پول در بدل کار در ولسوالی ینگی‌قلعه

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند تطبیق برنامه «پول در بدل کار» در ولسوالی ینگی‌قلعه نظارت به‌عمل آورد. این برنامه در پنج ساحه مختلف با همکاری دفتر کنسرن. . .

بازگشت به خبرها