ریاست زراعت سرپل از کارکرد خود گزارش داد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۴:۵۱
ریاست زراعت سرپل از کارکرد خود گزارش داد

۴حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، با اشتراک در برنامه پاسخ‌دهی حکومت به ملت، از کارکردهای خود طی سال ۱۳۹۹، به مردم گزارش داد.
این ریاست می‌گوید که طی سال جاری خورشیدی، ۵۲۰ پروژه مختلف‌النوع زراعتی در این ولایت راه‌اندازی و  تطبیق شده و هم‌چنین ۲۹۳ متریک تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و ۱۵.۸ تُن پیاز زعفران به دهقانان توزیع شده است. این ریاست می‌گوید که در سال مالی ۱۳۹۹، توانسته ۸۵ درصد بودجه انکشافی خود را به مصرف برساند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع تخم سبزیجات و ماشین‌های خشک‌کننده سولری برای دهقانان در ولایت سرپل

۳۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل با همکاری مؤسسه اقدام مردم برای تغییر (PACo)، در راستای تأمین مصونیت غذایی و حمایت از دهاقین، پروژه‌های انکشافی بنیادی از جمله. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۱:۳
Background image

معرفی رئیس دفتر مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۳۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی عبدالغفور بخاری طی یک برنامه رسمی از سوی رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌حیث رئیس دفتر مقام این وزارت معرفی گردید.
در این مراسم که با حضور مولوی صدر اعظم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۱:۲
Background image

آغاز کمپاین ادویه‌پاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کریمه–کنگو در ولایت بلخ

۳۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه اکتید، کمپاین دواپاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کریمه–کنگو (CCHF) را رسماً آغاز کرد.
مسئولان هدف از راه. . .

بازگشت به خبرها