۹هزار جریب باغ‌ جدید پسته در بادغیس احداث می‌شود

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۶:۴
۹هزار جریب باغ‌ جدید پسته در بادغیس احداث می‌شود

۱۱حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، از احداث ۹هزار جریب باغ‌ پسته در ولسوالی‌های آب‌کمری، مقر، قلعه‌نو، بالامرغاب و قادس به همکاری انجمن‌های جنگل‌داری در این ولایت خبر می‌دهد.
این ریاست می‌افزاید که در میان درختان پسته، هنگ نیز کشت می‌شود. هم‌چنان ساختمان‌های آب‌گیر (تراس) به منظور مهارساختن آب‌های باران نیز ایجاد می‌گردد.
این پروژه به هزینه ۲۴ میلیون افغانی تطبیق می‌گردد. با اجرای این پروژه، برای صدهزار روز کاری ایجاد خواهد شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۲۸
Background image

دهمین جشنواره زعفران در ولایت هرات برگزار شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
دهمین جشنواره زعفران با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، مولوی نوراحمد اسلام‌جار والی هرات، دیپلومات‌های کشورهای ایران و ترکیه و صنعت‌کاران زعفران در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری زراعتی در ولسوالی درایم بدخشان با هزینه بیش از ۴میلیون ۷۸۱ هزار  افغانی

۱ قوس  ۱۴۰۴ هـ.ش
کانال آبیاری زراعتی قریه دره محمود ولسوالی درایم ولایت بدخشان با هزینه ۴میلیون ۷۸۱ هزار ۵۶۰ افغانی با همکاری مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد و توسط. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۲۴
Background image

آغاز کمپاین کنترول میخانیکی مور پدار و مور خیمه ساز در دایکندی

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت دایکندی کمپاین برنامه کنترول میخانیکی مور پدار و مور خیمه ساز را در ولسوالی‌های سنگتخت و کیتی آغاز کرد.
 این برنامه توسط کارمندان. . .

بازگشت به خبرها