۷۰ شالی‌کار در هرات آموزش دیدند

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۴۷
۷۰ شالی‌کار در هرات آموزش دیدند

ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت هرات، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، به ۷۰ دهقان شالی‌کار که در شروع سال جاری تخم اصلاح‌شده جهت ایجاد قطعات نمایشی در ولسوالی‌های انجیل، گذره و پشتون زرغون توزیع کرده بود، آموزش داد.
در این برنامه آموزشی موضوعات مختلفی شامل کاشت، داشت، برداشت و پروسس شالی برای شرکت‌کنندگان آموزش داده شد.
هرات پس از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان و ننگرهار، پنجمین ولایتی است که بیشترین نقش در تولید برنج دارد. سال گذشته میزان حاصلات شالی در این ولایت ۲۷هزار و ۵۱۵ متریک‌تُن رسیده بود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها