۷۰ شالی‌کار در هرات آموزش دیدند

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۴۷
۷۰ شالی‌کار در هرات آموزش دیدند

ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت هرات، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، به ۷۰ دهقان شالی‌کار که در شروع سال جاری تخم اصلاح‌شده جهت ایجاد قطعات نمایشی در ولسوالی‌های انجیل، گذره و پشتون زرغون توزیع کرده بود، آموزش داد.
در این برنامه آموزشی موضوعات مختلفی شامل کاشت، داشت، برداشت و پروسس شالی برای شرکت‌کنندگان آموزش داده شد.
هرات پس از ولایت‌های کندز، تخار، بغلان و ننگرهار، پنجمین ولایتی است که بیشترین نقش در تولید برنج دارد. سال گذشته میزان حاصلات شالی در این ولایت ۲۷هزار و ۵۱۵ متریک‌تُن رسیده بود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS