۴۵ تولیدکننده بادنجان با شرکت‌های پروسس‌کننده در هرات با هم قرارداد بستند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۱ - ۱۴:۲۰
۴۵ تولیدکننده بادنجان با شرکت‌های پروسس‌کننده در هرات با هم قرارداد بستند
 
۱ میزان ۱۳۹۹
۴۵ تولیدکننده بادنجان رومی در ولسوالی کرخ ولایت هرات، با شرکت‌‌های پروسس‌کننده در این ولایت قرارداد خریدوفروش بستند.
این قراردادها در نتیجه همکاری و زمینه‌سازی برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، مربوط به وزارت زراعت، به منظور فروش محصولات تولیدکننده‌گان بادنجان به شرکت‌های پروسس‌کننده بسته شده است.
هدف از عقد این قراردادها بلندبردن سطح تولید دو جانب، ایجاد فرصت‌های شغلی و ارزش‌افزایی است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها