۳۷۹ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو در ننگرهار به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۵:۰
۳۷۹ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو در ننگرهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ قوس ۱۳۹۹
ساختمان ۳۷۹ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو در ولایت ننگرهار، با حضور حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی به بهره‌برداری سپرده شد. این ذخیره‌خانه‌ها در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی ساخته شده است.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت که در سفرش به ولایت ننگرهار، این ذخیره‌خانه‌ها را رسماً به بهره‌برداری سپرد، می‌گوید که در کل کشور حدود ۱۲ هزار پروژه در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی در حال تطبیق است و ننگرهار، اولین ولایتی است که این طرح را به صورت کامل تکمیل کرده است.
معین آبیاری و منابع طبیعی می‌گوید که در ساخت ۳۷۹ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو در ولایت ننگرهار، ۱۳۹ میلیون افغانی هزینه شده است.
آقای غفوری از همکاری متنفذان و شوراهای انکشافی در عملی‌سازی این پروژه‌ها تشکر کرد و گفت که سال آینده هم این برنامه برای حمایت از دهقانان و باغداران تطبیق می‌شود.
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت هم‌چنان از شوراهایی که مستفیدشونده‌گان را معرفی می‌کنند، خواست که سال آینده نیز این پروژه را همکاری کنند تا به شکل بهتر تطبیق شود.
در همین حال، ضیاءالحق امرخیل، والی ولایت ننگرهار، از وزارت زراعت به خاطر ساخت این زیربناها برای دهقانان تشکر کرد و گفت که ذخیره‌خانه‌های مناسب برای دهقانان در ۱۴ ولسوالی ولایت ننگرهار ساخته شده است. آقای امرخیل یادآور شد که سال قبل، حاصلات پیاز به کشور همسایه می‌رفت و دوباره در وقتی که کمبود در بازار افغانستان حس می‌شد، به افغانستان وارد می‌گردید. آقای امرخیل گفت که امسال این مشکل برطرف شده و دهقانان خودشان محصولات‌شان را تا زمان نیاز بیش‌تر بازار، نگه داری می‌کنند. والی ننگرهار افزود که ذخیره‌گاه‌های پیاز، در جاهایی ساخته شده است که تولید پیاز بیش‌تر و نیاز به نگهداری آن بلند بوده است.
طرح مدیریت محصولات زراعتی شامل ساخت هزاران ذخیره‌خانه‌های پیاز و کچالو، کشمش‌خانه‌ها، سردخانه‌های صفرانرژی مدل سارک برای نگهداری سیب و انار و توزیع ماشین‌های خشک‌کننده‌ی میوه است که در سال ۱۳۹۹ آغاز شد و مرحله‌ی اول آن به زودی تکمیل می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها