۳۵هزار بُز و گوسفند در لغمان واکسین می‌شوند

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۱۵:۱۴
۳۵هزار بُز و گوسفند در لغمان واکسین می‌شوند

۱۲ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، به همکاری پروژه «کلپ» وزارت زراعت، کمپاین واکسین حیوانی «پی‌پی‌آر» بالای حیوانات کوچک خانگی را در این ولایت آغاز کرد.
در این کمپاین ۳۵هزار بُز و گوسفند واکسین می‌شوند. به ۳۱هزار راس این حیوانات دوای ضد پرازیت داخلی نیز داده می‌شود

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۴۴
Background image

بازدید هیئت امارت اسلامی افغانستان از کارخانه بلاز بلاروس

 

۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت  امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به جمهوری بلاروس، از کارخانه شرکت «بلاز» (BelAZ) در شهر منسک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۶
Background image

برگزاری دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس در منسک


۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس، به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، و یوری گورلوف وزیر زراعت و غذا جمهوری بلاروس در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۴
Background image

احداث ۱۲۰ باغ گیلاس در چهار ولسوالی تخار در چارچوب برنامه بدیل معیشت

عبدالخالق محجوب، رئیس معیشت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت تخار با قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، دیدار و درباره روند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به خبرها