۳۰ عراده تراکتور و خرمن‌کوب از بلخ به بغلان فرستاده شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۴:۱۱
۳۰ عراده تراکتور و خرمن‌کوب از بلخ به بغلان فرستاده شد

۱۶ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، بر اساس حکم وزارت زراعت، ۳۰ عراده تراکتور، خرمن‌کوب (تریشر) و ملحقات آن‌ها را از این ریاست به مدیریت مکانیزه زراعتی ریاست زراعت بغلان فرستاده است.
قرار است این ماشین‌ها پس از ترمیم، به کوپراتیف‌های زراعتی بغلان توزیع شود تا از آن‌ها در کشت‌وکار دهقانان استفاده شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها