۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در هلمند ساخته می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۳ - ۲۰:۵۵
۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در هلمند ساخته می‌شود
۱۳ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند در این اواخر، در لشکرگاه مرکز و شماری از ولسوالی‌های این ولایت، نخل‌های خرما را ترویج و به صورت فنی القاح و شاخه‌بری کرده است که باعث افزایش حاصلات آن شده است.
در کنار این، به دهقانانی که باغ‌های خرما دارند، درباره‌ی پرورش و توسعه‌ی درختان خرما آموزش داده است.
زلمی الکو رییس زراعت هلمند می‌گوید که در سال جاری در این ولایت، ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما و کلکسیون این میوه ساخته می‌شود. زمین‌هایی که باغ خرما ساخته می‌شود، در حال آماده‌سازی قرار دارد و به زودی روند نهال‌شانی آن آغاز می‌شود.
یکی از برنامه‌های وزارت زراعت، پرورش و معرفی درختان خرما به باغداران و آموزش‌دهی به آنان است. در شماری از ولایت‌های دیگر، از جمله‌ها ننگرهار، نیز باغ‌های آزمایشی خرما توسط وزارت زراعت ساخته شده است.
خرما در هوای گرم رشد می‌کند. ولایت‌های هلمند، فراه، قندهار، لغمان و ننگرهار، برای پرورش خرما اقلیم مناسب دارند.
پرورش میوه‌های جدید، از جمله خرما، می‌تواند به رشد اقتصاد دهقانان اثرگذاری فراوان داشته باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS