۲۲۸ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان در زابل توزیع می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۱۵:۴۰
۲۲۸ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان در زابل توزیع می‌شود

۳ قوس ۱۳۹۹
روند توزیع ۲۲۸ تُن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری به چهار هزار و ۵۶۰ دهقان در ولایت زابل آغاز شد.
در جریان این روند، ۲۲۸ متریک تُن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری به چهار هزار و ۵۶۰ دهقان در مرکز و تمام ولسوالی‌های زابل، به صورت سب‌سایدی توزیع می‌گردد. ۶۰ درصد بهای این گندم‌های اصلاح‌شده‌ی بذری را وزارت زراعت و ۴۰ درصد دیگر را دهقانان دریافت‌کننده‌ی این بذرها می‌پردازند.
با توزیع این تخم‌های اصلاح‌شده، هزاران جریب زمین تخم اصلاح‌شده گندم کشت خواهد شد.
ریاست زراعت زابل می‌افزاید که هدف از توزیع این تخم‌های اصلاح‌شده، افزایش حاصلات گندم در سال آینده و حمایت از دهقانان است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

یک مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در ولسوالی عنابه پنجشیر تجهیز شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با همکاری مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد، یک مرکز جمع‌آوری شیر و پروسس لبنیات را در ولسوالی عنابه این ولایت تجهیز نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت فاریاب برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن سردخانه‌های مربوط به این وزارت، به ولایت فاریاب سفر نمود.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۰
Background image

سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بلخ جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین،  مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر نمود.
در چارچوب. . .

BACK TO NEWS