۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو در غور به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۶:۳۲
۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو در غور به بهره‌برداری سپرده شد

۲۴ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور می‌گوید از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در این ولایت ۳۲۶ ذخیره‌گاه کچالو ساخته می‌شود که از این جمله، حالا ۲۰۰ ذخیره‌گاه کچالو به بهره‌برداری سپرده شده است.
۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ سردخانه سیب از دیگر پروژه‌هایی است که توسط پروژه‌ی ممدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در این ولایت تطبیق می‌شود.
ریاست زراعت غور می‌افزاید که کار سایر ذخیره‌گاه‌های کچالو و پیاز در ولایت غور نیز ۸۵ تا ۹۵ درصد پیش رفته است.
هم‌چنین کار ساخت ۲۰ سردخانه سیب نیز در این ولایت ۶۰ درصد تکمیل شده و متباقی کار بر اساس هدایت وزارت در فصل بهار ۱۴۰۰ شروع می‌شود.
راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در سراسر ولایت غور، صدها فرصت کاری و نیز زمینه‌ی ذخیره‌سازی محصولات زراعتی را مساعد کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۰:۳۴
Background image

نشست حمایت از صنعت‌کاران محصولات لبنی در وزارت زراعت برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به منظور حمایت از صنعت‌کاران محصولات لبنی و بهبود وضعیت فروش این محصولات، تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۰:۳۱
Background image

هیأت تخنیکی وزارت زراعت روند تطبیق قطعات نمایشی جواری و لوبیا در پنجشیر را بررسی کرد

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
یک هیأت سه‌نفری تخنیکی ریاست توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور نظارت و ارزیابی از روند تطبیق قطعات نمایشی جواری و لوبیا، به ولایت پنجشیر سفر کرده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۹:۸
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان پروژه پروویل و مؤسسات همکار

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئول پروژه پروویل مؤسسه افغان‌اید و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری الحاج مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی. . .

بازگشت به خبرها