۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز در دایکندی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۱:۵۳
۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز در دایکندی به بهره‌برداری سپرده شد


۱۰ قوس ۱۳۹۹
بهره‌برداری از ۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز با افتتاح نمونه‌ای یک ذخیره‌گاه کچالو در ساحه‌ی «بندبرلان» ولسوالی شهرستان، آغاز شد.
در این مراسم، محمدضیا همدرد والی دایکندی، رییسان نهادهای ولایتی، نماینده‌گان مردم در شورای ولایتی و شماری از شهروندان حضور داشتند.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت دایکندی گفت که ۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز از مجموع پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی‌ از سوی وزارت زراعت است که به هزینه مجموعی ۱۳۰ میلیون افغانی در هشت ولسوالی دایکندی ساخته شده و این ذخیره‌گاه‌ها اکنون آماده‌ی بهره‌برداری‌اند. رییس زراعت دایکندی هدف از تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی را ارزش‌افزایی به محصولات زراعتی، تشویق دهقانان، کارآفرینی و رشد اقتصاد خانواده‌ها عنوان کرد.
والی دایکندی از تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت با ابراز خرسندی گفت: «از آن‌جا که اساس اقتصاد جامعه‌ دایکندی را زراعت تشکیل می‌دهد، تطبیق چنین پروژه‌ها، می‌تواند برای دهاقین و رشد محصولات زراعتی این ولایت نهایت مؤثر و مفید تمام شود.»
آقای همدرد گفت که حکومت محلی نیز متعهد است به همکاری و هم‌آهنگی حکومت مرکزی، روی بخش زراعت سرمایه‌گذاری کند و محصولات زراعتی دایکندی را توسعه ببخشد. والی دایکندی او افزود که پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در محلاتی که بیش‌ترین ضرورت وجود داشته، تطبیق شده، بناً توقع می‌رود تا مردم به صورت درست از این بناها استفاده و مراقبت کنند.
حاجی جواهری وکیل شورای ولایتی نیز ضمن سپاس‌گزاری از ریاست زراعت، یادآور شد که ریاست زراعت دایکندی، پروژه‌های عام‌المنفعه را در این ولایت تطبیق کرده و آنان خواهان ادامه این نوع پروژه‌ها در سال‌های آینده نیز هستند.
پیش از این به تاریخ سوم قوس سال روان، کار ساخت ۱۸ سردخانه‌ی سیب از مجموع ۲۱ سردخانه‌ای که در قالب پروژه مدیریت محصولات زراعتی در دایکندی ساخته می‌شود، تکمیل گردید که بهره‌برداری از این سردخانه‌ها نیز آغاز شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها