۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو در بامیان به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۷ - ۱۱:۳۷
۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو در بامیان به بهره‌برداری سپرده شد
۷ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط پروژه سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» ۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو را در ولایت بامیان به بهره‌برداری سپرد.
این ذخیره‌خانه‌ها که در مرکز بامیان و ولسوالی کهمرد این ولایت واقع است، با معیارهای اساسی اعمار شده است. ذخیره‌خانه‌های ذکر شده با ظرفیت ذخیره کردن ۱۲ تن کچالو/ پیاز به دهقانان مربوطه ساخته شده است. بامیان یکی از ولایت‌های حاصل‌خیز در قسمت تولید کچالو در کشور است، بناً نیاز است تا ذخیره‌خانه‌های فراوانی به منظور ذخیره کردن کچالو و پیاز در این ولایت ساخته شود که در این راستا پروژه سکتوری انکشاف زنجیره ارزش باغداری از طریق طرح مدیریت محصولات زراعتی ۱۳۹ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای کچالو و پیاز را برای این ولایت در نظر گرفته است که از این جمله، ۱۶ ذخیره‌خانه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده است.
نیک بخت کاظمی یک تن از مستفیدشونده‌گان این ذخیره‌خانه‌ها می‌گوید: «ما هر سال به دلیل نداشتن ذخیره‌خانه‌ی کچالو، محصولات کچالوی‌مان را در فصل برداشت آن با قیمت پایین می‌فروختیم، اما امسال خوشبختانه یک ذخیره‌خانه‌ی معیاری صفر انرژی برای‌مان ساخته شده که به همین دلیل، کچالوی‌مان را نفروختیم و هم‌چنان تصمیم گرفته‌ام تا کچالوی دهقانان هم‌جوارم را نیز خریداری کنم و در ذخیره‌خانه‌ی خود ذخیره نمایم.»
باید گفت که این ذخیره‌خانه‌ها در حدود ۷.۶ میلیون افغانی هزینه برداشته که از سوی بانک انکشاف آسیایی تمویل می‌گردد و نیز حدود ۹۶ تن به صورت غیر مستقیم از این ذخیره‌خانه‌ها بهره می‌برند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها