۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو در بامیان به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۷ - ۱۱:۳۷
۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو در بامیان به بهره‌برداری سپرده شد
۷ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط پروژه سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» ۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو را در ولایت بامیان به بهره‌برداری سپرد.
این ذخیره‌خانه‌ها که در مرکز بامیان و ولسوالی کهمرد این ولایت واقع است، با معیارهای اساسی اعمار شده است. ذخیره‌خانه‌های ذکر شده با ظرفیت ذخیره کردن ۱۲ تن کچالو/ پیاز به دهقانان مربوطه ساخته شده است. بامیان یکی از ولایت‌های حاصل‌خیز در قسمت تولید کچالو در کشور است، بناً نیاز است تا ذخیره‌خانه‌های فراوانی به منظور ذخیره کردن کچالو و پیاز در این ولایت ساخته شود که در این راستا پروژه سکتوری انکشاف زنجیره ارزش باغداری از طریق طرح مدیریت محصولات زراعتی ۱۳۹ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای کچالو و پیاز را برای این ولایت در نظر گرفته است که از این جمله، ۱۶ ذخیره‌خانه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده است.
نیک بخت کاظمی یک تن از مستفیدشونده‌گان این ذخیره‌خانه‌ها می‌گوید: «ما هر سال به دلیل نداشتن ذخیره‌خانه‌ی کچالو، محصولات کچالوی‌مان را در فصل برداشت آن با قیمت پایین می‌فروختیم، اما امسال خوشبختانه یک ذخیره‌خانه‌ی معیاری صفر انرژی برای‌مان ساخته شده که به همین دلیل، کچالوی‌مان را نفروختیم و هم‌چنان تصمیم گرفته‌ام تا کچالوی دهقانان هم‌جوارم را نیز خریداری کنم و در ذخیره‌خانه‌ی خود ذخیره نمایم.»
باید گفت که این ذخیره‌خانه‌ها در حدود ۷.۶ میلیون افغانی هزینه برداشته که از سوی بانک انکشاف آسیایی تمویل می‌گردد و نیز حدود ۹۶ تن به صورت غیر مستقیم از این ذخیره‌خانه‌ها بهره می‌برند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۸:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای شماری از دهقانان در ننگرهار

۱۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی مؤسسه کوردید و همکاری تخنیکی مؤسسه بازسازی و انکشاف روستاهای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۸:۲۹
Background image

کار عملی فاز دوم پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری جوامع روستایی در دایکندی آغاز شد

۱۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار عملی فاز دوم پروژه «بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری جوامع روستایی» با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و مؤسسه افغان اید در این ولایت آغاز شد.
این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۲:۴۶
Background image

در کندهار، ۱۰۰ هزار رأس مواشی علیه بیماری کانگو واکسین و ۴۵۰۰ فارم مالداری ضدعفونی شد

۱۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار با همکاری اداره غذا و زراعت سازمان ملل متحد، به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری کانگو، کمپاین گسترده وقایوی را در شهر کندهار و. . .

بازگشت به خبرها