۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو در بامیان به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۷ - ۱۱:۳۷
۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو در بامیان به بهره‌برداری سپرده شد
۷ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط پروژه سکتوری انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» ۱۶ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای پیاز و کچالو را در ولایت بامیان به بهره‌برداری سپرد.
این ذخیره‌خانه‌ها که در مرکز بامیان و ولسوالی کهمرد این ولایت واقع است، با معیارهای اساسی اعمار شده است. ذخیره‌خانه‌های ذکر شده با ظرفیت ذخیره کردن ۱۲ تن کچالو/ پیاز به دهقانان مربوطه ساخته شده است. بامیان یکی از ولایت‌های حاصل‌خیز در قسمت تولید کچالو در کشور است، بناً نیاز است تا ذخیره‌خانه‌های فراوانی به منظور ذخیره کردن کچالو و پیاز در این ولایت ساخته شود که در این راستا پروژه سکتوری انکشاف زنجیره ارزش باغداری از طریق طرح مدیریت محصولات زراعتی ۱۳۹ ذخیره‌خانه‌ی صفر انرژی برای کچالو و پیاز را برای این ولایت در نظر گرفته است که از این جمله، ۱۶ ذخیره‌خانه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده است.
نیک بخت کاظمی یک تن از مستفیدشونده‌گان این ذخیره‌خانه‌ها می‌گوید: «ما هر سال به دلیل نداشتن ذخیره‌خانه‌ی کچالو، محصولات کچالوی‌مان را در فصل برداشت آن با قیمت پایین می‌فروختیم، اما امسال خوشبختانه یک ذخیره‌خانه‌ی معیاری صفر انرژی برای‌مان ساخته شده که به همین دلیل، کچالوی‌مان را نفروختیم و هم‌چنان تصمیم گرفته‌ام تا کچالوی دهقانان هم‌جوارم را نیز خریداری کنم و در ذخیره‌خانه‌ی خود ذخیره نمایم.»
باید گفت که این ذخیره‌خانه‌ها در حدود ۷.۶ میلیون افغانی هزینه برداشته که از سوی بانک انکشاف آسیایی تمویل می‌گردد و نیز حدود ۹۶ تن به صورت غیر مستقیم از این ذخیره‌خانه‌ها بهره می‌برند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها