۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز به بهره‌برداری رسید

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۵:۱۲
۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز به بهره‌برداری رسید


۹  قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز می‌گوید که شماری از ذخیره‌گاه‌های پیاز که در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت ساخته می‌شد، به بهره‌برداری سپرده شده است و ذخیره‌گاه‌های باقی‌مانده نیز در آستانه‌ی تکمیل شدن قرار دارد.
در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی، به منظور کاهش مشکلات در مدیریت محصولات زراعتی، ۳۵ ساختمان برای دهقانان ولایت نیمروز ساخته می‌شود. از میان این ۳۵ ساختمان، ۱۵ ساختمان ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و ۲۰ ساختمان دیگر کشمش‌خانه است. کار تمامی ذخیره‌خانه‌های پیاز تکمیل گردیده است و به زودی سایر کارهای این پروژه در نیمروز تکمیل می‌گردد. هر یک از این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ تُن پیاز را دارد. با استفاده از این ذخیره‌خانه‌ها حدود ۱۸۰ تن پیاز نیمروز از فاسد شدن نجات می‌یابد تا در موقع نیاز بازار، به بهای مناسب فروخته شود.
هزینه‌ی عملی‌سازی این پروژه‌ها ۱۴ میلیون و ۹۵ هزار و ۸۶۰ افغانی است که تنها ۱۰ درصد آن را دهقانان مستفیدشونده و ۹۰ درصد دیگر را وزارت زراعت می‌پردازد.
این پروژه‌ها به منظور رشد درآمد دهقانان عملی می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۴۴
Background image

بازدید هیئت امارت اسلامی افغانستان از کارخانه بلاز بلاروس

 

۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت  امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به جمهوری بلاروس، از کارخانه شرکت «بلاز» (BelAZ) در شهر منسک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۶
Background image

برگزاری دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس در منسک


۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس، به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، و یوری گورلوف وزیر زراعت و غذا جمهوری بلاروس در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۴
Background image

احداث ۱۲۰ باغ گیلاس در چهار ولسوالی تخار در چارچوب برنامه بدیل معیشت

عبدالخالق محجوب، رئیس معیشت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت تخار با قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، دیدار و درباره روند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به خبرها