۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز به بهره‌برداری رسید

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۵:۱۲
۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز به بهره‌برداری رسید


۹  قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز می‌گوید که شماری از ذخیره‌گاه‌های پیاز که در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت ساخته می‌شد، به بهره‌برداری سپرده شده است و ذخیره‌گاه‌های باقی‌مانده نیز در آستانه‌ی تکمیل شدن قرار دارد.
در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی، به منظور کاهش مشکلات در مدیریت محصولات زراعتی، ۳۵ ساختمان برای دهقانان ولایت نیمروز ساخته می‌شود. از میان این ۳۵ ساختمان، ۱۵ ساختمان ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و ۲۰ ساختمان دیگر کشمش‌خانه است. کار تمامی ذخیره‌خانه‌های پیاز تکمیل گردیده است و به زودی سایر کارهای این پروژه در نیمروز تکمیل می‌گردد. هر یک از این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ تُن پیاز را دارد. با استفاده از این ذخیره‌خانه‌ها حدود ۱۸۰ تن پیاز نیمروز از فاسد شدن نجات می‌یابد تا در موقع نیاز بازار، به بهای مناسب فروخته شود.
هزینه‌ی عملی‌سازی این پروژه‌ها ۱۴ میلیون و ۹۵ هزار و ۸۶۰ افغانی است که تنها ۱۰ درصد آن را دهقانان مستفیدشونده و ۹۰ درصد دیگر را وزارت زراعت می‌پردازد.
این پروژه‌ها به منظور رشد درآمد دهقانان عملی می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت و اداره ملی احصائیه برگزار شد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه تخنیکی و هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره ملی احصائیه، تحت ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۱۸
Background image

دیدار وزیر زراعت با نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با تورهان صالح نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)  برای افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۵۴
Background image

توزیع کود و گندم بذری اصلاح‌شده برای ایجاد قطعات نمایشی گندم در بادغیس

 ۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصل‌دهی گندم، برای ۱۴ قطعه نمایشی گندم در ولسوالی‌های قادس، دره‌بوم، مقر، آب. . .

BACK TO NEWS