۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز به بهره‌برداری رسید

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۵:۱۲
۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز به بهره‌برداری رسید


۹  قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز می‌گوید که شماری از ذخیره‌گاه‌های پیاز که در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت ساخته می‌شد، به بهره‌برداری سپرده شده است و ذخیره‌گاه‌های باقی‌مانده نیز در آستانه‌ی تکمیل شدن قرار دارد.
در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی، به منظور کاهش مشکلات در مدیریت محصولات زراعتی، ۳۵ ساختمان برای دهقانان ولایت نیمروز ساخته می‌شود. از میان این ۳۵ ساختمان، ۱۵ ساختمان ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و ۲۰ ساختمان دیگر کشمش‌خانه است. کار تمامی ذخیره‌خانه‌های پیاز تکمیل گردیده است و به زودی سایر کارهای این پروژه در نیمروز تکمیل می‌گردد. هر یک از این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ تُن پیاز را دارد. با استفاده از این ذخیره‌خانه‌ها حدود ۱۸۰ تن پیاز نیمروز از فاسد شدن نجات می‌یابد تا در موقع نیاز بازار، به بهای مناسب فروخته شود.
هزینه‌ی عملی‌سازی این پروژه‌ها ۱۴ میلیون و ۹۵ هزار و ۸۶۰ افغانی است که تنها ۱۰ درصد آن را دهقانان مستفیدشونده و ۹۰ درصد دیگر را وزارت زراعت می‌پردازد.
این پروژه‌ها به منظور رشد درآمد دهقانان عملی می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها