۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز به بهره‌برداری رسید

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۵:۱۲
۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز به بهره‌برداری رسید


۹  قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز می‌گوید که شماری از ذخیره‌گاه‌های پیاز که در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت ساخته می‌شد، به بهره‌برداری سپرده شده است و ذخیره‌گاه‌های باقی‌مانده نیز در آستانه‌ی تکمیل شدن قرار دارد.
در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی، به منظور کاهش مشکلات در مدیریت محصولات زراعتی، ۳۵ ساختمان برای دهقانان ولایت نیمروز ساخته می‌شود. از میان این ۳۵ ساختمان، ۱۵ ساختمان ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و ۲۰ ساختمان دیگر کشمش‌خانه است. کار تمامی ذخیره‌خانه‌های پیاز تکمیل گردیده است و به زودی سایر کارهای این پروژه در نیمروز تکمیل می‌گردد. هر یک از این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ تُن پیاز را دارد. با استفاده از این ذخیره‌خانه‌ها حدود ۱۸۰ تن پیاز نیمروز از فاسد شدن نجات می‌یابد تا در موقع نیاز بازار، به بهای مناسب فروخته شود.
هزینه‌ی عملی‌سازی این پروژه‌ها ۱۴ میلیون و ۹۵ هزار و ۸۶۰ افغانی است که تنها ۱۰ درصد آن را دهقانان مستفیدشونده و ۹۰ درصد دیگر را وزارت زراعت می‌پردازد.
این پروژه‌ها به منظور رشد درآمد دهقانان عملی می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۲۵
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به کندهار به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت رسمی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت و ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان مربوطه به ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۱۹
Background image

برای شماری از دهاقین در بغلان درباره کشت خربوزه آموزش ارائه شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از طریق کارمندان مسلکی مدیریت امور زراعتی ولسوالی دهنه غوری، برای دهاقین این ولسوالی در مورد کشت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۱۳
Background image

در نورستان برای ترویج زراعت عصری، قطعات نمایشی زراعتی ایجاد شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان به هدف افزایش حاصلات زراعتی، بلند بردن ظرفیت دهاقین و ترویج تخم‌های اصلاح‌شده و روش‌های عصری زراعت. . .

بازگشت به خبرها