۱۱۸ کشمش‌خانه در ولایت لوگر ساخته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۳ - ۱۶:۳۹
لوګر کې ۱۱۸ ممیزخونې جوړې شوې

۳ میزان ۱۳۹۸

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی باغداری و مالداری خود، برابر با برنامه‌ریزی‌اش، کار ساخت ۱۱۸ کشمش‌خانه را در ولایت لوگر به پایان رسانید. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های بره‌کی برک، چرخ، خوشی و محمدآغه ساخته شده است.

این کشمش‌خانه‌های مدرن، به منظور تولید کشمش خوش‌کیفیت و برای جلوگیری از ضایعات انگور باغداران ساخته شده است. کشمش‌خانه‌های یادشده به دلیل مارکیت مناسب کشمش و افزایش میزان صادرات این محصول ایجاد گردیده است. ۶۰ درصد هزینه‌ی ساخت این کشمش‌خانه‌ها از سوی وزارت زراعت و ۴۰ درصد آن از سوی باغداران مستفیدشونده پرداخته شده است.

باید گفت که تولید و پروسس معیاری می‌تواند درهای صادرات را به روی محصولات افغانستان بازتر از قبل بسازد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۵:۳۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر میان وزارت زراعت و مؤسسه بین‌المللی افغان اید امضا شد


۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر امریکایی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه بین‌المللی افغان اید، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۴۰
Background image

گفتگو درباره غرس پنج هزار نهال غیرمثمر و ساخت ۱۵ گلخانه بزرگ در غزنی

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی محمداسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با نمایندگان مؤسسه حفاظت از محیط زیست و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP). . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۳۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان در بادغیس

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان مستحق در پنج ولسوالی و مرکز ولایت بادغیس، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

BACK TO NEWS