۱۰۰ خانم در ننگرهار مهارت‌های پروسس میوه و سبزی را آموختند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۱۳:۴۸
۱۰۰ خانم در ننگرهار مهارت‌های پروسس میوه و سبزی را آموختند


۳ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت ننگرهار و برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، به ۱۰۰ تن از زنان در ولایت ننگرهار، مهارت‌های پروسس میوه و سبزی و نیز بایدهای بسته‌بندی محصولات پروسس‌ شده را آموزش دادند.
این زنان در بخش‌های یادشده به شکل عملی و نظری آموزش دیدند تا بتوانند محصولات را به شکل معیاری پروسس کنند و حامی مالی خانواده‌های‌شان باشند.
مسوولان ریاست زراعت ننگرهار می‌گویند که هدف آنان از راه‌اندازی این برنامه‌ی آموزشی، فراهم‌سازی زمینه‌ی کار برای خانم‌ها و ارزش‌افزایی به محصولات زراعتی و در مجموع رشد اقتصادی خانواده‌های تهی‌دست است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها