یک کانال آبیاری در ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ به بهره برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۳ - ۱۰:۲۵
یک کانال آبیاری در ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ به بهره برداری سپرده شد

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تکمیل کار ساخت یک کانال آبیاری به همکاری موسسه CHA در ولسوالی نهرشاهی آن ولایت خبر می‌دهند.
این کانال آبیاری که در قریجات، شهرک وطنی، شهرک افغانیه  و سیاه گرد ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ به همکاری موسسه  CHA  به طول 1500متر  به گونه پخته ساخته شده است که  کار ساخت آن به پایان رسیده فعلآ آب در آن جریان دارد مردم و اهالی  قریجات  مربوط از آن استفاده نموده باعث خوشنودی تمام اهالی قریه گردیده.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها