یک هزار ۴۰۰ تن از باشنده‌‌گان بادغیس شامل پروسه کار در مقابل غذا می‌شوند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۲۹ - ۱۱:۸
یک هزار ۴۰۰ تن از باشنده‌‌گان بادغیس شامل پروسه کار در مقابل غذا می‌شوند

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در همکاری موسسه CHA در نظر دارد در پروژه پاک‌کاری جوی‌ها و سربند‌های آب بیش از ۱۴۰۰ تن از باشنده‌گان این ولایت را مصروف کار نماید.
برای هر یک از این افراد ۸۵۵۰ افغانی پول پرداخت می‌شود و باشنده‌گان قلعه نو، ولسوالی بالا مرغاب، قادس، مقر، جوند، غورماچ و آبکمری شامل این پروژه می‌شوند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها