یک مرکز پروسس مواد غذایی برای زنان در کاپیسا ساخته شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۰ - ۱۲:۳۵
یک مرکز پروسس مواد غذایی برای زنان در کاپیسا ساخته شد
 
۲۰ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، با همکاری مؤسسه انکشاف زراعتی زون شرق، یک مرکز پروسس مواد غذایی را برای زنان در منطقه «سورغل»، مرکز این ولایت ساخته است.
این مرکز با هزینه ۳۳ هزار دالر ساخته شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. ۴۵ درصد این هزینه توسط مؤسسه «RADP-E» و ۵۵درصد دیگر آن توسط زنان متشبث تامین شده است.
این مرکز با ماشین‌آلات پیش‌رفته‌ی پروسس مواد غذایی تجهیز شده و در یک ساعت می‌تواند یک تُن بادنجان رومی را پروسس کند. هم‌چنان دستگاه‌های سولری خشک‌کننده‌ی سبزیجات که ظرفیت خشک کردن ۲۵۰ کیلو سبزیجات را در یک وقت دارد، نیز در این مرکز فراهم و فعال است. در این مرکز رُب، کچپ، چتنی، آچار سبزیجات و مرچ و مصالح دیگ تهیه می‌گردد.
در این مرکز به طور مستقیم برای بیش‌تر از ۵۰ خانم فرصت کاری ایجاد شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها