یک مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۷ - ۱۳:۵۰
 یک مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

۲۷قوس ۱۳۹۸
یک مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در ولایت بلخ، از طریق ریاست زراعت این ولایت به همکاری برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، تجهیز شده است.
این مرکز با هزینه بیش از دوصد هزار افغانی با سی درصد سهم سکتور خصوصی و هفتاد درصد سهم وزارت زراعت تجهیز شده است. این مرکز پروسس در قریه علی‌آباد ولسوالی نهرشاهی مربوط به زنان زراعت‌پیشه است.
این مرکز ظرفیت پروسس پنج‌هزار و ۳۲۰ کیلوگرام انواعی از ترشی‌ها، یک‌‌هزار و ۱۲۵ کیلوگرام مربا، ۶۵۰ کیلوگرام آش، ۱۴۵ کیلوگرام مصاله‌ دیگ و ۶۸۰ کیلوگرام رُب را در یک سال دارد. این مرکز به طور اوسط سالانه ۵۳۲هزار و ۵۰ افغانی درآمد دارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها