یک مرکز جمع آوری و پروسس شیر در مرکز ولایت تخار افتتاح شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۳ - ۱۳:۵۸
یک مرکز جمع آوری و پروسس شیر در مرکز ولایت تخار افتتاح شد 

۲۳ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت تخار به حمایت کمیته هالند  یک مرکز جمع آوری و پروسس شیر در ناحیه مخدوم حیات الله مرکز ولایت تخار( تالقان) افتتاح کرد.
این مرکز دارای ظرفیت جمع آوری 800 لیتر شیر در روز  بوده که از صد نفر مولدین شیر که مربوط هفت قریه می‌شود  شیر جمع آوری می‌گردد.
همچنان این مرکز در بخش پروسس شیر و تولید ماست، قیماق، دوغ و فرنی فعالیت را نیز شروع کرده که در حال حاضر تولید آن حدود صد لیتر است .
کار اساسی این مرکز انتقال شیر جمع آوری شده در شهر تالقان به لبنیات فروشی ها، شیر یخ سازها و شرکت‌های تولید آیسکریم است .
کمیته هالند در هماهنگی ریاست زراعت تخار با آماده سازی دوکان و 22قلم سامان و وساییل برای جمع آوری و نگهداری و معاینه شیر شرایط معیاری فعالیت را برایش آماده کرده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۳
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان در ولسوالی چاه‌آب تخار

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان واجد شرایط در پنج قریه ولسوالی چاه آب ولایت تخار  آغاز کرد. هدف این برنامه، افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۰
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی در ولایت بلخ

۲۰ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه‌ای را تحت عنوان «آگاهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی» برای دهقانان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۳:۵۹
Background image

نظارت از پروژه احیا و احداث قوریه در ولایت کاپيسا

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا، از روند کار پروژه احیا و حفاظت جنگلات پسته و چهارمغز و همچنان بخش احیا، حفاظت و احداث قوریه در این. . .

بازگشت به خبرها