یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۲۰ - ۱۱:۴۴
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

20/7/1400
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری به منظور نجات از تهدیدات سیلاب در ولسوالی خواجه‌دوکوه ولایت جوزجان که به همکاری مؤسسه انکشافی ملل متحد و صندوق جهانی محیط زیست توسط پروژه کاهش‌دهی خطرات ناشی از تغییر اقلیم (CDRRP)  وزارت زراعت با هزینه ۱۱ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۱۱۸ افغانی ساخته شده است، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد.
 مردم ولسوالی خواجه‌دوکوه از ناحیه سرازیر شدن سیلاب، با خطرات جدی مواجه بودند که با ساخت این تعمیر، می‌توانند در شرایط اضطراری از آن به‌عنوان سرپناه و مکتب استفاده کنند.
این ساختمان در دو طبقه ساخته شده که دارای ۱۶ باب اتاق و یک حلقه چاه آب است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۴:۹
Background image

در فیض‌آباد دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی ایجاد و تجهیز شد

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور توسعه زنجیره ارزش محصولات لبنی، بهبود عرضه محصولات باکیفیت و حمایت از اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها، دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی در شهر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۸:۴۸
Background image

توزیع گاوهای شیرده برای ۵۰ خانواده زلزله‌زده در کنر

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
در کنر، روند حمایت از خانواده‌های زلزله‌زده به‌منظور بازسازی زندگی و تقویت معیشت آنان در بخش مالداری ادامه دارد. در ادامه این روند، در چارچوب پروژه «بازسازی زندگی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۳:۶
Background image

دیدار رئیس زراعت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان

۱۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
شیخ مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان دیدار و درباره وضعیت کشت و تولید زعفران، فعالیت‌های اتحادیه. . .

BACK TO NEWS