یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۲۰ - ۱۱:۴۴
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

20/7/1400
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری به منظور نجات از تهدیدات سیلاب در ولسوالی خواجه‌دوکوه ولایت جوزجان که به همکاری مؤسسه انکشافی ملل متحد و صندوق جهانی محیط زیست توسط پروژه کاهش‌دهی خطرات ناشی از تغییر اقلیم (CDRRP)  وزارت زراعت با هزینه ۱۱ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۱۱۸ افغانی ساخته شده است، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد.
 مردم ولسوالی خواجه‌دوکوه از ناحیه سرازیر شدن سیلاب، با خطرات جدی مواجه بودند که با ساخت این تعمیر، می‌توانند در شرایط اضطراری از آن به‌عنوان سرپناه و مکتب استفاده کنند.
این ساختمان در دو طبقه ساخته شده که دارای ۱۶ باب اتاق و یک حلقه چاه آب است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۵ - ۱۲:۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت روند کاری ریاست زراعت بلخ را بررسی کرد


۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ دیدن کرده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۵ - ۱۱:۴۱
Background image

در بغلان حاصلات بادنجان رومی ۸ درصد افزایش یافته است


۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان امسال در مقایسه با سال گذشته حدود ۸ درصد افزایش یافته است. مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان می‌گویند که افزایش زمین‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۵:۴۹
Background image

معین آبیاری و منابع طبیعی: پروژه‌های منظورشده آبیاری در ارزگان از ضایعات آب جلوگیری می‌کند

۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی بازمحمد فیضان معین  آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت ارزگان با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها