یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۲۰ - ۱۱:۴۴
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

20/7/1400
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری به منظور نجات از تهدیدات سیلاب در ولسوالی خواجه‌دوکوه ولایت جوزجان که به همکاری مؤسسه انکشافی ملل متحد و صندوق جهانی محیط زیست توسط پروژه کاهش‌دهی خطرات ناشی از تغییر اقلیم (CDRRP)  وزارت زراعت با هزینه ۱۱ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۱۱۸ افغانی ساخته شده است، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد.
 مردم ولسوالی خواجه‌دوکوه از ناحیه سرازیر شدن سیلاب، با خطرات جدی مواجه بودند که با ساخت این تعمیر، می‌توانند در شرایط اضطراری از آن به‌عنوان سرپناه و مکتب استفاده کنند.
این ساختمان در دو طبقه ساخته شده که دارای ۱۶ باب اتاق و یک حلقه چاه آب است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۴۱
Background image

آغاز کمپاین مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بغلان

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان کمپاین ادویه‌پاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو را در مال‌بازار شهر پلخمری آغاز کرد.
این کمپاین به اساس پلان کاری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۴۰
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان معرفی شد

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار  رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، طی مراسمی رسماً معرفی و آغاز به کار کرد.
وی به اساس پيشنهاد وزارت زراعت و منظوری رهبری  امارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۳۳
Background image

توزیع کیت‌های باغداری برای ۵۰ باغدار در پروان

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان برای ۵۰ تن از باغداران در مرکز این ولایت، کیت‌های باغداری توزیع کرد.
این برنامه با حضور مولوی نیازمحمد تائب آمر امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها