یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۲۰ - ۱۱:۴۴
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

20/7/1400
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری به منظور نجات از تهدیدات سیلاب در ولسوالی خواجه‌دوکوه ولایت جوزجان که به همکاری مؤسسه انکشافی ملل متحد و صندوق جهانی محیط زیست توسط پروژه کاهش‌دهی خطرات ناشی از تغییر اقلیم (CDRRP)  وزارت زراعت با هزینه ۱۱ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۱۱۸ افغانی ساخته شده است، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد.
 مردم ولسوالی خواجه‌دوکوه از ناحیه سرازیر شدن سیلاب، با خطرات جدی مواجه بودند که با ساخت این تعمیر، می‌توانند در شرایط اضطراری از آن به‌عنوان سرپناه و مکتب استفاده کنند.
این ساختمان در دو طبقه ساخته شده که دارای ۱۶ باب اتاق و یک حلقه چاه آب است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای دهاقین دایکندی

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران را برای ۴۸ تن از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

در لعل‌پور ننگرهار برای ۷۹۴ خانواده نیازمند ۸.۷ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۷۹۴ خانواده نیازمند در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار، برای دومین بار به ارزش ۸ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۶۰۰ افغانی کمک نقدی توزیع شد. این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۵۹
Background image

از روند ساخت یک چکدم در ولسوالی پشت‌کوه فراه نظارت شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از روند تطبیق پروژه ساخت یک چکدم در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه این ولایت نظارت کرد.
این نظارت به اساس هدایت. . .

بازگشت به خبرها