گفت‌وگو درباره‌ی ساخت باغ‌های تجارتی با رییس مؤسسه‌ی قطری الغرافه

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۶:۱۴
گفت‌وگو درباره‌ی ساخت باغ‌های تجارتی با رییس مؤسسه‌ی قطری الغرافه

۲۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با شاهد جواد، ‌رییس مؤسسه‌ی خیریه‌ی الغرافه‌ی قطر دیدار و درباره‌ی فعالیت‌های این مؤسسه صحبت کرد.
شاهد جواد، رییس مؤسسه الغرافه گفت که این مؤسسه در بخش‌های مختلف، خصوصاً در زمینه‌ی ایجاد باغ‌های خرما سرمایه‌گذاری کرده‌اند که بخشی از این نخلستان‌ها به ثمر رسیده است.
آقای جواد از برنامه‌های آینده‌ی این مؤسسه در بخش توسعه‌ی سکتور باغداری نیز سخن گفت و افزود که آنان می‌خواهند در بخش ایجاد باغ‌های درختان همیشه‌سبز (ستروس) در شرق کشور سرمایه‌گذاری کنند و فعالیت‌شان را در بخش باغداری توسعه می‌دهند.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت در این ملاقات گفت که فعالیت‌های این مؤسسه را ارزنده می‌داند و از این مؤسسه می‌خواهد و این نهاد را تشویق می‌کند تا در ساخت باغ‌های تجارتی نیز فعالیت کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها