گفت‌وگو درباره‌ی ساخت باغ‌های تجارتی با رییس مؤسسه‌ی قطری الغرافه

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۶:۱۴
گفت‌وگو درباره‌ی ساخت باغ‌های تجارتی با رییس مؤسسه‌ی قطری الغرافه

۲۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با شاهد جواد، ‌رییس مؤسسه‌ی خیریه‌ی الغرافه‌ی قطر دیدار و درباره‌ی فعالیت‌های این مؤسسه صحبت کرد.
شاهد جواد، رییس مؤسسه الغرافه گفت که این مؤسسه در بخش‌های مختلف، خصوصاً در زمینه‌ی ایجاد باغ‌های خرما سرمایه‌گذاری کرده‌اند که بخشی از این نخلستان‌ها به ثمر رسیده است.
آقای جواد از برنامه‌های آینده‌ی این مؤسسه در بخش توسعه‌ی سکتور باغداری نیز سخن گفت و افزود که آنان می‌خواهند در بخش ایجاد باغ‌های درختان همیشه‌سبز (ستروس) در شرق کشور سرمایه‌گذاری کنند و فعالیت‌شان را در بخش باغداری توسعه می‌دهند.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت در این ملاقات گفت که فعالیت‌های این مؤسسه را ارزنده می‌داند و از این مؤسسه می‌خواهد و این نهاد را تشویق می‌کند تا در ساخت باغ‌های تجارتی نیز فعالیت کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۸:۵۹
Background image

جمع‌آوری ۵۴۶ کیلوگرام حشره کفشک گندم در بلخ برای مبارزه با آفات زراعتی

۱۰  عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
طی کمپاینی که از سوی ریاست زراعت ولایت بلخ به راه انداخته شده بود دهاقین قریه‌های شادیان و رهجنگ ولسوالی نهرشاهی آن ولایت، به‌منظور مبارزه با آفات زراعتی و حفاظت از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۸
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۴۰۰ دهقان در بلخ

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر ورلد هیومن هوم (WHH)  و هماهنگی ولسوالی شولگره، برای ۴۰۰ دهقان در این ولسوالی کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۷
Background image

هیئت وزارت زراعت برای بررسی امور حفاظت از جنگلات و پارک ملی نورستان به کنر و نورستان سفر کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی و مولوی نصرالله مظهری رییس. . .

BACK TO NEWS