گدام پنج هزار تنی غله‌جات فاریاب آماده بهربرداری است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۵:۱۸
گدام پنج هزار تنی غله‌جات فاریاب آماده بهربرداری است

۲۹ سنبله ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت فاریاب از تکمیل شدن کار ساخت گدام استراتژیک غله‌جات در این ولایت خبر می‌دهند و می‌گویند که این گدام آماده ذخیره‌سازی گندم و سایر غله‌جات است.
عبدالکبیر فرزام رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب می‌گوید: "کار ساخت این گدام توسط ریاست ذخایر استراتژیک وزارت زراعت به هزینه ۳۴ میلیون افغانی در سال ۱۳۹۷ شروع شد و در اواخر  ۱۳۹۸ تکمیل شد که این ذخیره‌گاه ظرفیت نگهداری پنج هزار تن غله‌جات و حبوبات را در یک وقت دارا است.
ولایت فاریاب از جمله ولایت‌های زراعتی است که تولید عمده زراعتی آن گندم است. این ولایت سالانه بیش‌تر از ۱۵۰ هزار متریک تن گندم تولید می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۵۰
Background image

توزیع مرغ و دانه مرغی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند هرات

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات به همکاری دفتر تیکا، برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند مرغ، دانه مرغی و قفس توزیع کرد.
بر اساس این برنامه، به هر خانواده ۱۵. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۸
Background image

نظارت از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولایت کاپیسا

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به همکاری موسسه بین‌المللی تغذیه و تحصیل از ۶۰ قطعه نمایشی سویابین در ولسوالی‌های محمودراقی، حصه اول کوهستان و حصه دوم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۴۷
Background image

تدویر کورس آموزشی یک‌روزه برای کارمندان ریاست زراعت پروان

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک کورس آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تشخیص امراض، شناسایی و حل مشکلات نباتات» را توسط مدیریت عمومی حفظ نباتات و قرنطین و آمریت. . .

بازگشت به خبرها