کنفرانس مطبوعاتی درخواست کمک به آسیب دیده‌گان طبیعی اخیر در افغانستان دایر شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۱۰ - ۲۳:۱۶
په افغانستان کې د وروستيو طبيعي پېښو زيانمنو سره د مرستې غوښتنې مطبوعاتي کنفرانس


سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در کنفرانس درخواست کمک‌های خارجی به آسیب دیده‌گان آفت‌های طبیعی اخیر اشتراک نمود.
مولوی عطاالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در کنفرانس خواستن کمک از‌ کشورهای خارجی و نهاد‌های خیریه به آسیب‌دیده‌گان سیلاب‌ و زلزله‌های اخیر در کشور اشتراک نمود.
این کنفرانس امروز در  وزارت خارجه امارت اسلامی افغانستان دایر شده بود که در آن  وزراء و معینیان چندین وزارت امارت اسلامی، سفرا، مسوولان نهاد‌های مددرسان جهانی، فعالین مدنی و فرهنگیان اشتراک داشتند.
اعضای کنفرانس خواستار همکاری‌های بیشتر با مردم افغانستان، حمایت از خانواده‌ دهقان و مالدار و کمک به آسیب دیده‌گان آفت‌های طبیعی شدند.
مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در بخشی صحبت‌هایش گفت:"ضرورت داریم که در این شرایط جامعه‌ جهانی و نهاد‌های کمک رسان بین‌المللی جامعه زراعتی و مالداری افغانستان را حمایت و همکاری نمایند تا متکی به خود شوند، آفت‌های طبیعی اخیر باعث ضررساندن زیادی به مردم ما شده‌است، این آفت‌ها سبب تخریب شبکه‌های آبیاری، بند‌های آبگردان، جنگل‌ها، مزارع، باغ‌ها، منازل مسکونی و تلف شدن مواشی شده است، از جامعه ملل می‌خواهیم که در این قسمت‌ها توجه نموده و مردم را یاری نمایند".
آقای عمری افزود:"سیلاب‌ها و آفت‌های طبیعی در کنار قربانی از مردم، خسارات هنگفت مالی بجا‌گذاشت، بخش زراعت و مالداری را بیشتر متضرر نمود، اشد ضرورت به همکاری داریم، همین‌گونه امراض و آفات حیوانات و مزارع دهقانان را همه ساله آسیب میرساند توجه در این بخش را نیز می‌خواهیم، نهادهای بین‌المللی توجه کنند، در صورت توجه به این دو بخش مهم مردم از فقر و ناداری خلاص می‌شوند، زمین و آب فراوان داریم کمک در قسمت تهیه وسایل و ماشین‌آلات نیز کمک زیادی به دهقانان می‌کند، در صورت ای‌که این کارها شود مردم غنی می‌شوند و نیازی به مهاجرت و آوارگی نیست، مردم از دست بیکاری و بی‌روزگاری به ملک‌های بیرونی میروند و به مشکلات زیادی مواجه می‌شوند، اگر کمک شویم از این بحران نیز رهایی می‌یابیم".
امیرخان متقی وزیر امور خارجه امارت اسلامی نیز از کشورهای جهان خواست تا مردم افغانستان را در این شرایط همکاری کنند. وزیر امور خارجه گفت:" این نشست را بخاطر جلب کمک و همکاری به مردم خود دایر نموده‌ایم، دولت‌های جهان نباید مسایل سیاسی و بشری را در یک ردیف قرار دهند، موضوعات بشری را از سیاسی جداکنند، کمک‌های خویش را با توجه به نیازمندی مردم و حس بشر دوستی فراهم کنند، هرچند امارت اسلامی کارهایی را در بخش کمک‌رسانی به آسیب‌ده‌گان آفت‌های طبیعی انجام‌ داده‌است، لیکن کافی نیست، نیاز داریم تحریم‌ها از سرما دور شود، تجارت آزاد شود، پول‌هایی که در بانک‌های خارجی است، حق مردم می‌باشد، باید آزاد شود، راه‌های زمینی و هوایی باز شود تا مردم افغانستان از این وضعیت دشوار زنده‌گی به حالت بهتر برسند".
همین‌گونه مسوولانی از وزارت‌های مهاجرین و برگشت‌ کننده‌گان، ضد حوادث، اقتصاد، صحت عامه، سره‌میاشت، نماینده‌گان نهاد‌های مددرسان خارجی، سفرا و دپلومات‌های کشورهای منطقه و جهان صحبت نموده، تعهد سپردند که مردم افغانستان را همکاری کرده و در آینده نیز کمک‌های خویش را ادامه میدهند.
همچنان مسوولان سازمان ملل متحد اظهار داشتند که ۲۲ میلیون شهروند افغانستان را در بخش‌های مختلف همکاری کرده و این روند را نیز در آینده ادامه خواهند داد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها