کنترول و قرنطین مواد خوراکی حیوانی وارداتی در بندر اسلام‌قلعه توسط ریاست زراعت هرات

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۲:۳۸
کنترول و قرنطین مواد خوراکی حیوانی وارداتی در بندر اسلام‌قلعه توسط ریاست زراعت هرات

۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به‌وسیله مدیریت قرنطین و صحت حیوانی بندر اسلام‌قلعه، در راستای کنترول و قرنطین مواد خوراکی حیوانی و سایر محصولات زراعتی وارداتی، اقدامات مؤثری انجام داده است.
در جریان این روند به تعداد ۱۴۱۶ بوجی به وزن ۶۶ تن کنجاره سویابین از کشور ارجانتین، ۸۳۵ بوجی به وزن ۲۶ تن میت میل و ۹۹۴ بوجی به وزن ۲۴ تن دی سی پی از کشور ایران، توسط شرکت گل احمد خداداد وارد شده که تحت نظارت دقیق قرنطینی بررسی گردیده است.همچنین، ۱۰۷۰ بوجی به وزن ۵۰ تن کنجاره سویابین توسط شرکت حسنا پروتئین از کشور ارجانتین وارد شده و تمام مراحل قرنطینی مطابق قوانین و مقررات اجرا شده است.
مدیریت قرنطین و صحت حیوانی بندر اسلام‌قلعه تمام این محموله‌ها را از لحاظ کیفیت و تطابق با معیارهای زراعتی و مالداری بررسی نموده و نظارت‌های لازم را برای جلوگیری از ورود هرگونه آلودگی یا بیماری احتمالی به کشور انجام داده است. این اقدامات، نقش حیاتی در حفظ سلامت عمومی و تقویت زنجیره تولید زراعتی و مالداری در کشور ایفا می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها