کنترول و بررسی فارم‌های مرغداری ولسوالی بغلان مرکزی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۱ - ۱۱:۴۲
کنترول و بررسی فارم‌های مرغداری ولسوالی بغلان مرکزی

۲۱ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
بر اساس هدایت مولوی رحیم‌الله احدی رئیس زراعت بغلان، تیمی به سرپرستی داکتر تاج محمد احمدزی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، فارم‌های مرغداری گوشتی واقع در سرک نهم ولسوالی بغلان مرکزی را مورد بررسی قرار دادند.
 در این بررسی، راهنمایی‌های لازم در زمینه حفظ‌الصحه به فارمداران ارائه شد.
همچنین، از فارمدارانی که فاقد چاه سپتیک بودند، تعهد گرفته شد تا جهت جلوگیری از آلودگی و شیوع امراض، برای فارم‌های خود چاه سپتیک حفر کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها