کنترول و بررسی از جریان فعالیت فارم‌های مرغ در ولایت بادغیس

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۶ - ۱۴:۵۳
کنترول و بررسی از جریان فعالیت فارم‌های مرغ در ولایت بادغیس

۶ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از جریان فعالیت فارم‌های مرغ، دانه فروشی‌ها و ادویه فروشی‌های حیوانی نظارت نمود. 
طی این برنامه ضمن بازدید و کنترول فارم‌های مرغداری در باره پرورش طیور، مراعات حفظ الصحه و اصول صحی برای مسؤلین فارم‌ها رهنمایی نیز داده شد.
همچنان برای این افراد توصیه شد که از فروش مرغ‌های مریض خود داری نمایند و شرایط شرعی و صحی را در وقت ذبح حیوان در نظر داشته باشند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها