کنترول از جریان فعالیت کلینیک‌های صحت حیوانی ولایت غور

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۲۷ - ۱۰:۵۴
کنترول از جریان فعالیت کلینیک‌های صحت حیوانی ولایت غور

۲۷ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور از جریان فعالیت کلینیک‌های صحت حیوانی، ادویه فروشی‌های حیوانی، قصابی‌ها و فارم‌های مرغداری ولسوالی‌های لعل وسرجنگل و دولتیار کنترول نمود.
در جریان فعالیت توصیه‌های لازم بخاطر عرضه خدمات بهتر برای مالداران و تطبیق قوانین و مقررات بخش‌های مربوطه داده شد.همچنان تعدادی از ادویه فروشی‌های حیوانی بخاطر نداشتن جواز فعالیت مسدود و مهر ولاک گردیدند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها